Στυλ: Ερυθρός ημίγλυκος Αλκοολικός Τίτλος: 10,5% by Vol. Οινοποίηση: Κλασική ερυθρή οινοποίηση με συμπαραμονή του μούστου με τα στέμφυλα για 15-20 ημέρες
σε ανοξείδωτους οινοποιητές. Κατά τη διάρκεια της συμπαραμονής εξελίσσεται και η αλκοολική ζύμωση του
προϊόντος σε ελεγχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (17-23°C). Χρώμα: Πορφυρό με ιώδεις ανταύγειες. Μύτη: Kαραμελωμένα κόκκινα φρούτα και ψημένο κυδώνι. Στόμα: Γεύσεις από γλυκό του κουταλιού σταφύλι, βύσσινο και δέρμα. Ισορροπημένο με ήπιες ταννίνες
και αξέχαστη επίγευση. Αρμονία Γεύσεων: Ιδανικό ως επιδόρπιος οίνος, ενώ μπορείτε να τον απολαύσετε και με ξηρούς καρπούς
και τυριά. Σερβίρεται μεταξύ: 14-16°C