Επιλογή Σελίδας

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ

Το οινοποιείο μας, βρίσκεται μέσα στο κτήμα, στο υψηλότερο σημείο του και περιβάλλεται από τους αμπελώνες.

ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΣ

 

Έχει παραγωγική και αποθηκευτική ικανότητα 6.000 τόνων με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό (συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, δημιουργίας αδρανούς περιβάλλοντος, αυτοματισμούς της διανομής των σταφυλιών και του μούστου, στατικής απολάσπωσης με ψύξη, καθαριότητας, κλπ).

Μια σύγχρονη εμφιαλωτική γραμμή δυναμικότητας 2.500 φιαλών την ώρα, με σύστημα Deox (χρήσης αδρανούς αερίου κατά την εμφιάλωση ώστε να αποφεύγονται οι οξειδώσεις), εξασφαλίζει το τελικό προϊόν μέσα στην φιάλη.

Ένα σύγχρονο εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, διασφαλίζει με καθημερινούς ελέγχους το πιο άψογο αποτέλεσμα, καθώς επίσης και μας παρέχει την δυνατότητα του ελέγχου και της ιχνηλασιμότητας των κρασιών μας.

 

Ιδιαίτερη φροντίδα

Στο κτήμα καλλιεργούμε με ιδιαίτερη φροντίδα τις Κρητικές ποικιλίες, παντρεύοντας τις παραδοσιακές με τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας.

ΧΩΡΟΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ & ΠΑΛΑΙΩΣΗΣ ΟΙΝΩΝ

 

Στην κάβα παλαίωσης τα κρασιά μας απολαμβάνουν τα προνόμια των επίτιμων προσκεκλημένων.Το περιβάλλον στο οποίο φιλοξενούνται έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να παρέχει άριστες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Τα 225 λίτρων barriques δανείζουν τα πολύτιμα συστατικά τους, τα ανταλλάσσουν με το κρασί και του χαρίζουν μεθυστικά αρώματα καβουρντισμένων ξηρών καρπών και μπαχαρικών. Εφόσον το κρασί εμπλουτίσει τον χαρακτήρα του με τα ιδιαίτερα στοιχεία του βαρελιού, εμφιαλώνεται.

Οι φιάλες εναποτίθενται προσεκτικά σε ειδικά διαμορφωμένες θέσεις περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η σειρά τους για κατανάλωση.