Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχάτο, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο Στυλ: Λευκός ξηρός Τρύγος Χειρωνακτικός: Αρχές Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου. Αλκοολικός Τίτλος: 11,5% by Vol. Οινοποίηση: Ξεχωριστή οινοποίηση για την κάθε ποικιλία με στατική απολάσπωση και ζύμωση
σε χαμηλές θερμοκρασίες 12-14 °C. Μετά την ανάμειξη ακολουθεί ωρίμανση σε ανοξείδωτες
δεξαμενές και παραμονή στις λεπτές οινολάσπες. Χρώμα: Ωχρό λεμονί. Μύτη: Πολυσύνθετος χαρακτήρας από Μοσχάτα αρώματα και εσπεριδοειδή, λευκά άνθη και μαργαρίτα. Στόμα: Φρέσκο με φινετσάτη – δροσερή επίγευση και τα αρώματα της μύτης να ακολουθούν στο στόμα. Αρμονία Γεύσεων: Μακαρονάδες θαλασσινών, Μεσογειακή κουζίνα και πλούσιες σαλάτες. Σερβίρεται μεταξύ: 12-13°C