Ποικιλιακή Σύνθεση: Μοσχοφίλερο, Μοσχάτο Στυλ: Λευκός Ηµίγλυκος Τρύγος Χειρωνακτικός: Αρχές Αυγούστου έως µέσα Σεπτεµβρίου. Αλκοολικός Τίτλος: 11% by Vol. Οινοποίηση: Ξεχωριστή οινοποίηση για την κάθε ποικιλία µε στατική απολάσπωση και ζύµωση
σε χαµηλές θερµοκρασίες 12-14°C. Μετά την ανάµειξη ακολουθεί ωρίµανση σε ανοξείδωτες δεξαµενές και παραµονή στις λεπτές οινολάσπες. Χρώµα: Λεµονί Μύτη: Φινετσάτα αρώµατα γιασεµιού και ζαχαρωµένων εσπεριδοειδών. Στόµα: Στρογγυλό σώµα και ευχάριστη ηµίγλυκη επίγευση. Αρµονία Γεύσεων: Μακαρονάδες θαλασσινών, Μεσογειακή κουζίνα και πλούσιες σαλάτες.