Ποικιλιακή Σύνθεση: Μανδηλάρι & Κοτσιφάλι Στυλ: Ροζέ Ξηρός Γεωγραφική Ένδειξη: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη, Κρήτη Τρύγος Χειρονακτικός: Τέλος Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου Αλκοολικός Τίτλος: 11.5% by Vol. Οινοποίηση: Κλασική ροζέ οινοποίηση για την κάθε ποικιλία ξεχωριστά με συμπαραμονή του μούστου με
τα στέμφυλα για 5-10 ώρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Ακολουθεί αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενες
χαμηλές θερμοκρασίες (15-17°C). Χρώμα: Μέτριο ροζέ. Μύτη: Σύνθετα αρώματα κόκκινων φρούτων, με γεύσεις άγουρης φράουλας, βύσσινο και κεράσι. Στόμα: Ένα δροσιστικό κρασί με ευχάριστο τελείωμα. Αρμονία Γεύσεων: Πάστα με κόκκινες σάλτσες και λαχανικά , πικάντικη κουζίνα και πλατό τυριών. Σερβίρεται μεταξύ: 16-18°C